Tuesday, 16 March 2010

sin chan kami

sin chan kami
usianye baru saja 2 tahun
masih di peringkat hyper active nyer kanak-kanak
woohhoooo.. dia mmg sungguh aktif
suka menyanyi.. suka membebel dan suka menjerit
lagi ditegah.. lagi dia buat..
naseb bek la kamu tu kanak2 lagi.. kalo budak beso
lama dah ku pial telinganyer..

sin chan kami
sungguh lasak orangnyer
semua benda nak di sentuh.. pastu dibalingnyer
henponku sudah tak terkira brape kali dah jadi mangsa
tapi naseb bek saya tak kisah orangnyer.. hahaha
tu belom dia baling menda ke arah anda lagi ye

sin chan kami
sungguh pantang nampak kedai
mesty dia akan kate.. "nak bobot"
yang dimana ertinya ialah ROBOT
setiap hari di mintanyer.. cenghini kena bukak kilang bobot untuk dia sorg

minggu lalu sewaktu cik aida pulang
sin chan kami berkata, "mak teh jom men lawan2"
okhay la.. ku ikotkan aja..
cik aida pukul dia acah2 je.. skali dia pukul cik aida sungguh2
tak cukup dengan itu.. dia gegetnyer cik aida yg montel ni
sabor je la.. naseb bek la anak buah den..
kalo anak org len mmg dah ku pelangkung dah

sin chan kami ni
kegemarannya ialah UPIN IPIN dan juga BEN10
dan juga
dia sudah pandai BREAK DANCE
tak percaya? nah cik aida perlihatkan aksinya



aksi break dance dari sin chan kami


sin chan kami
cucu sulung keluarga kami
penglipur lara keluarga
kesayangan kami
Mohd Haikal Danish

2 comments:

  1. shin chan plak panggilan nyer skang??
    comel la abg long..

    ReplyDelete

Thanks for Reading (^_^)