Monday, 12 April 2010

timbunan tugasan

cik ada sudah merasakan bahang STRESS melanda cik aida.. assignments sudah bertimbun-timbun tidak disiapkan.. next week sudah study week which means, the next other weeks is EXAMS!! first semester dah sampai ke penghujung.. but cik aida still dun get a picture what to study about and the sad thing is.. WHAT IS MY COURSE ABOUT.. poor me right.. masuk kelas men internet.. quiz pon open book.. assignments plagiat.. ape nak jadi ngn cik aida ni kan?? tu baru crite pasal my study.. which i dunno la kan either next semester i will be available.. (OMG, hope i pass this semester!!)

next, my working life.. syukur alhamdulillah.. currently banyak incoming projects.. so bila dah banyak incoming project tu.. project yang cik aida kena handle pon opkos le banyak kan.. yang sedia ada dah sekian.. yang baru pon dah sekian.. sampai kang bila nak buat follow up.. or bila os tanye pasal one project tu.. cik aida leh pikir dlu.. project tu project yang mane eyh?? konpius.. muda2 lagi dah ade short term memory lost cik aida ni.. kes minum air ade semut la ni!! aishhh chit chit chit...

so herewith, cik aida listkan my pending task.. dengan harapan.. ade la antara insan yang hati nyer budiman lagi baik hatinya nak tolong cik aida settlekan semua ni.. plishhhh

Tuan Haji = Report and Leica Photogrammetry System (dueWEDNESDAY)

Dr Zul = Assignment (due TODAY)

Pn Iqbal = Report, GIS (due FRIDAY)

Dr Rosmadi = Execercise 05 - 07 (due TUESDAY)

Dr Khoiri = Assignments (due WEDNESDAY)

Dr Juazer = Report, Field Work Presentatiom (Due WEDNESDAY)

Mr Lee = Database Group Assignment 06 (Due THURSDAY), Project Management Presentation (Due FRIDAY), Quizzes
LCP for Shell Hj Sirat, Sri Alam Bentong, Sg Rambai Melaka, Maymont, Inta Development, Astino, Pelan Induk Lanskap Tampin dan sebagainya

tu je yang mampu cik aida listkan untuk masa ini.. wal hal banyak lagi pending tasknyer.. adoyyaiii.. namun cik aida akan BERUSAHA untuk kasi settel semua ini.. wuahahaha..

2 comments:

  1. pembetulan cik aida..
    exam kter bkn next two week yer..next week..hari rabu first paper..=(

    ReplyDelete

Thanks for Reading (^_^)